TANSSIN TAITURIKSI - tanssijan opaskirja


"Mikään ei ole muuttunut, paitsi asenteeni. Kaikki on siis muuttunut."

-Anthony de Mello-Tanssin taituriksi -kirja on ymmärrettävä ja helppokäyttöinen tietopaketti tanssin harjoittelemiseen, harjoittelun suunnittelemiseen ja kilpailemiseen. Se murtaa myytin tanssin oppimisen monimutkaisuudesta ja tuo paritanssin lähelle tavallista harrastajaa.

Kirja antaa vinkkejä muutosvastarinnan poistamiseen ja ajatusmallien muokkaamiseen. Se pureutuu paritanssin haasteisiin ja antaa selkeät ohjeet toimivalle parityöskentelylle. Kilpaileva tanssija saa apua siihen, kuinka saavutetaan erinomainen kilpailusuoritus ja miten kilpailusta saatua kokemusta voi hyödyntää harjoittelussa.

Suunnitelmallinen harjoittelu on avain kehitykseen. Kirjan selkeiden taulukoiden avulla suunnitelman luominen sekä erilaisten harjoitusmuotojen hyödyntäminen on helppoa. Kirjan tukena toimivat lyhyet ja yksinkertaiset fyysiset harjoitteet, jotka auttavat vartalon hahmottamisessa ja liikeratojen omaksumisessa. Tanssillisten ominaisuuksien lisäksi harjoitteet lisäävät liikkuvuutta sekä vahvistavat nilkkojen, jalkaterien, keskivartalon sekä käsien lihaksia. Kirjaan liittyvien, minuutinmittaisten harjoitteiden videot löytyvät youtubesta hakusanalla "Tanssin taituriksi".

Tanssin taituriksi sopii niin kilpatanssin kuin lavatanssinkin harrastajille ja se on oiva apuväline myös tanssinohjaajille. Siis kaikille, jotka haluavat harjoitella tehokkaasti ja kehittää itseään.

Hanki omasi jo tänään!