ASIANTUTEMUS KÄYTÖSSÄSI


YKSITYISTUNNIT

Annamme yksityistunteja aloittelijasta ammattilaisiin saakka. Yksityistunti voidaan pitää yhdelle henkilölle tai yhdelle parille ja se voidaan toteuttaa myös etänä.


RYHMÄTUNNIT

Pidämme useita viikottaisia ryhmätunteja tanssistudio TanssiBuumilla. Olemme tilattavissa myös tanssiurheiluseuroille sekä yritysten käyttöön tai vaikka kaveriporukalle.


LUENNOT

Selkeät aihekokonaisuudet voivat pohjautua kokemukseemme tanssin valmentajana tai lähteä kuulijakunnan toiveista/tarpeista.


MENTOROINTI

Psyykkinen hyvinvointi ja ratkaisukeskeinen ajattelu ovat menestyvän tanssijan avainasemassa. Mentorointi ohjaa tanssijaa itse oivaltamaan toimintamallejaan ja kehittymään.


HARJOITUS-

SUUNNITELMAT

Kaipaatko harjoitteluusi selkeyttä ja suunnitelmallisuutta? Harjoitussuunnitelma auttaa harjoittelun jäsentämisessä ja tavoitteiden asettelussa.


TUOMAROINTI

Ammattitaito, kokemus ja lahjomattomuus ovat hyvän tuomaroinnin peruspilarit. Tuomarointipalvelut aluekilpailuista kansainvälisiin arvokilpailuihin asianmukaisin lisenssein varustettuna.


JUONTAMINEN

Sujuva ja ammattitaitoinen juonto takaa tanssikilpailuiden jouhevuuden. Erikin selkeä ääntäminen sekä vahva kilpailukokemus ovat tehneet hänestä yhden pidetyimmistä kotimaisista kilpailujuontajista.


Ota yhteyttä, pyydä tarjous tai kysy lisätietoja: